ΝΗΠΙΑΓΩΔΕΙΟ

Είναι ένα σύγχρονο μουσικοπαιδαγωγικό εργαστήριο για μαθητές ηλικίας 4 ως 6 ετών. Οι αρχές της μουσικοκινητικής μεθόδου ORFF συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας του πιάνου σε ένα σύστημα μουσικής προπαιδείας με σημείο αναφοράς το πιάνο! 

 Η φοίτηση είναι διετής και δημιουργούνται τμήματα για τις ηλικίες 4-5 ετών και 5-6 ετών. Οι μαθητές από την αρχή έρχονται σε επαφή με το πιάνο και στόχος του τμήματος είναι στο τέλος του πρώτου έτους να μπορούν να παίζουν μικρά κομματάκια σε πρώτη θέση (ΝΤΟ-ΣΟΛ ή ΣΟΛ-ΡΕ) ενώ στο δεύτερο έτος να μπορούν να αλλάζουν θέσεις και να παίζουν σε μικρά σύνολα

Υπεύθυνη τμήματος κ Δαλαμπίρα Στέλλα

 

 

     Χορωδία ενηλίκων

Το τμήμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες οι οποίοι ψάχνουν για μία δημιουργική διέξοδο από τη μανία της καθημερινότητας. Μέσω των προγραμμάτων ΄΄Art School΄΄ οι κηδεμόνες των μαθητών που είναι εγγεγραμμένοι στο Ωδείο μπορούν να παρακολουθούν το τμήμα μόνο με 100€το χρόνο !!!   Οι υπόλοιποι μόνο με 20€ το μήνα!!!

Στόχος του τμήματος είναι να θυμηθούμε παλιά γνωστά τραγούδια που όλοι χιλιοτραγουδήσαμε, τραγούδια που σημάδεψαν τις ψυχές μας. Δηλώστε τώρα συμμετοχή.

Σας περιμένουμε