ΝΗΠΙΑΓΩΔΕΙΟ

Είναι ένα σύγχρονο μουσικοπαιδαγωγικό εργαστήριο για μαθητές ηλικίας 4 ως 6 ετών. Οι αρχές της μουσικοκινητικής μεθόδου ORFF συνδυάζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας του πιάνου σε ένα σύστημα μουσικής προπαιδείας με σημείο αναφοράς το πιάνο! 

 Η φοίτηση είναι διετής και δημιουργούνται τμήματα για τις ηλικίες 4-5 ετών και 5-6 ετών. Οι μαθητές από την αρχή έρχονται σε επαφή με το πιάνο και στόχος του τμήματος είναι στο τέλος του πρώτου έτους να μπορούν να παίζουν μικρά κομματάκια σε πρώτη θέση (ΝΤΟ-ΣΟΛ ή ΣΟΛ-ΡΕ) ενώ στο δεύτερο έτος να μπορούν να αλλάζουν θέσεις και να παίζουν σε μικρά σύνολα

Το τμήμα για το σχολικό έτος 2022-2023 θα είναι στην προνομιακή τιμή των  31,5€/μήνα, σύμφωνα με το σύστημα εμπρόθεσμων πληρωμών, για δύο μαθήματα τη βδομάδα

Υπεύθυνη τμήματος κ Δαλαμπίρα Στέλλα

 

 

     Χορωδία ενηλίκων

Το τμήμα απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες οι οποίοι ψάχνουν για μία δημιουργική διέξοδο από τη μανία της καθημερινότητας. Το κόστος του τμήματος είναι από 25€ το μήνα σύμφωνα με το σύστημα εμπρόθεσμων πληρωμών του οικονομικού προγράμματος Β !!!

Στόχος του τμήματος είναι να θυμηθούμε παλιά γνωστά τραγούδια που όλοι χιλιοτραγουδήσαμε, τραγούδια που σημάδεψαν τις ψυχές μας.

Κάτω από τη διεύθυνση του έμπειρου χοράρχη κύριου Θεοδωράκη Δημήτρη θα ετοιμαστούμε ώστε να συμμετάσχουμε σε φεστιβάλ, διαγωνισμούς αλλά και άλλα πολιτιστικά δρώμενα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή.

Σας περιμένουμε