Προγράμματα Art School μόνο ΜΕ 9,5€/μήνα

    Το Εν Τέχνη έχει εξελιχθεί σε ένα Art School. Σε ένα χώρο δηλαδή όπου ένας μαθητής ανεξαρτήτου ηλικίας θα μπορεί να έρθει σε επαφή με όλα τα ήδη τέχνης . Μουσική, χορό, θέατρο,εικαστικά. Διότι όπως δε μπορεί να λείπει από ένα μουσικό η κίνηση, έτσι δε μπορεί να λείπει από ένα χορευτή η γνώση και η... ανατομία του ρυθμού και από όλους η έκφραση και η συναίσθηση ότι κάθε χορογραφία κάθε μουσική σύνθεση είναι ένας μικρός ρόλος προς ερμηνεία.
    Συνδυαστικά και για τη πληρέστερη ενημέρωση του σπουδαστή, έχουν προστεθεί προγράμματα σπουδών εικαστικών.                                                                                                                             Είμαστε της άποψης ότι ΠΑΙΔΕΙΑ=ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.                                                                  Σε μια εποχή όπου έχουν καταρρεύσει όλοι οι κανόνες αισθητικής, όπου η ομορφιά και το κάλος, μπερδεύονται με την ασχήμια και τη χυδαιότητα,όπου πολλές φορές δικαιολογούν την ύπαρξή τους πίσω από το ΄΄γούστα είναι αυτά΄΄, θέλουμε να δείξουμε στους μαθητές μας, ότι ο τρόπος που εκφραζόμαστε, δείχνει και το γενικότερο επίπεδο της παιδείας και του πολιτισμού μας.

Επειδή όμως η εκμάθηση όλων των ειδών τέχνης είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί στα πλαίσια της... μιας ζωής που δικαιούμαστε, αλλά και επειδή αυτό που χρειάζονται τα παιδιά μας είναι η επαφή με τους γενικούς κανόνες σε όλες τις μορφές τέχνης, ώστε να ξεχωρίζουν το ΄΄φθηνό΄΄  από το ΑΛΗΘΙΝΟ, αυτό που δημιουργήθηκε και υπάρχει με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος από αυτό που δημιουργήθηκε ως ανάγκη έκφρασης, για αυτό το λόγο, έχουμε εντάξει μέσω των Κύκλων Σπουδών Art School, τις σημαντικότερες μορφές τέχνης. 

Έτσι έχουμε δημιουργήσει τμήματα Art School στις κυριότερες μορφές τέχνης, μουσική, χορό θέατρο, ζωγραφική, όπου μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι σπουδαστές μας ΜΟΝΟ ΜΕ 9,5€ το μήνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα εμπρόθεσμης πληρωμής του οικονομικού προγράμματος Β                                                              

Posted by

Share: